• Díjátadó a Földművelésügyi Minisztérium dísztermében.

  30727508 2070486339892334 5317366664817251841 n

  "Karjában ringat az Erdő" természetvédelmi irodalmi pályázatunk ünnepélyes díjátadójának ad otthont, a Földművelésügyi Minisztérium!

  2016-ban mertünk "nagyot" álmodni, és elindítottuk vers-és prózaíró pályázatunkat az ifjúsággal Debrecenből. Az első rendezésünkben 78 helyi általános és középiskola diákjai vettek részt. Az akkori díjátadó ünnepségünket a patinás Nagyerdei Víztoronyban rendeztük meg, ami osztatlan sikert aratott kicsik és nagyok körében egyaránt.

  A tavalyi évben az EEF Minisztérium által közölt címlista alapján, közel 4000 általános és középiskolának küldtük el felhívásunkat, amiben kértük a gyerekeket, hogy írják le a természetben tapasztalt élményeiket az irodalom eszközein keresztül versben vagy prózában. Nagyon aktív és tömeges volt a részvétel. A szakmai zsűri elnökségét a Kossuth díjas Röhrig Géza költő, író, színész vezette. Nagyon szép és megható díjátadó ünnepséget rendeztünk ismét itthon Debrecenben, a Nagyerdei Víztoronyban.

 • Karjában ringat az erdő - Pályázat!

  A Debreceni Nagyerdőért Egyesület Országos vers- próza- és meseíró pályázatot hirdet általános- és középiskolások részére
  „KARJÁBAN RINGAT AZ ERDŐ"
  címmel.

  A témaválasztás szabad, de a pályaműnek valamilyen formában mindenképpen kapcsolatban kell lennie az erdővel, a természetes környezettel. A beérkezett műveket hat kategóriában ismert írókból, költőkből álló zsűri bírálja el.

  A részletekért kattins az alábbi linkre:

  Karjában ringat az erdő - Pályázat!

   

   palyazat-2018

Közérdekű felhívása, bejelentése, esetleg ötletei vannak a debreceni Nagyerdővel kapcsolatban? Keressen minket! Kapcsolatfelvétel