Fuss a Nagyerdő madaraiért

37606767 2140847276189573 286578415765553152 n

2018.07.21.-én szombaton "FUSS A NAGYERDŐ MADARAIÉRT" jótékonysági futóversenyt szerveztünk a Nagyerdőben.

Szép számban vettek részt a természetbarát és a sportot kedvelők minden korosztályban. A résztvevők száma meghaladta a tervezett 100 főt, csatoljuk az eredmények jegyzőkönyvet! Nagyon örültünk, hogy ilyen sokan eljöttek, hálásak vagyunk a részvételért. Összesen 4 kategóriában osztottunk érmeket. Mindenki aki időben regisztrált és nevezett kapott az egyesület kiadásában megjelent "Én és az Erdő" című könyvünkből.

Az első helyezettek, fő támogatónk a Hortobágyi Madárpark felajánlásából egy családi belépőt nyertek, amit ezúton is köszönünk szépen a Madárkórháznak! Külön köszönet Cseke Istvánnak a Hajrá Futás Egyesület elnökének a rendezvény sportszerű szakmai lebonyolításáért, valamint Dechatlon Debreceni Vezetőségének az önzetlen segítségéért. Egyesületünk önkéntes csoportjának tagjainak, akik minden szervezési poszton derekasan helyt álltak, őszinte elismerésem és hálás köszönetem. Nagyon ügyesek voltatok. Évente 2 alkalommal szeretnénk megrendezni a versenyt, a madár etetési időszak előtt és után.

Találkozunk októberben, köszönettel: Marincsák Ibolya elnök

HAJRÁ MADARAK

Az eredményeket itt tekintheted meg: Eredmények

Fotó: Nikolett Andráska és Májinka András egyesületi fotósok

Közérdekű felhívása, bejelentése, esetleg ötletei vannak a debreceni Nagyerdővel kapcsolatban? Keressen minket! Kapcsolatfelvétel