"Az Erdő Dala" irodalmi vers, próza és meseíró pályázat díjátadó ünnepség - 2019.06.07.

 

8Idén is megrendezésre került a természetvédelmi-irodalmi vers, próza és meseíró pályázatunk záró rendezvénye, a díjátadó ünnepség. 

Az immáron 4. alkalommal megrendezett, ezúttal "Az Erdő Dala" címet viselő pályázatunk ünnepélyes díjátadóját a Pénzügyminisztériumban tartottuk 2019.06.07-én, pénteken. 

A gyerekek három korcsoportban vehették át a díjakat és ezúttal az egyesületünk vezetősége négy különdíjat is kiosztott.

A rendezvényünket megtisztelte jelenlétével dr. Csépányi Péter, az Agrárminisztérium erdőgazdálkodási főosztályvezetője, aki személyesen nyitotta meg a díjátadót.

Eperjes Károly, Kossuth és Jászai Mari díjas színművész, a zsűri elnöke, egyéb elfoglaltsága miatt videó üzenetben köszönte meg a pályázók munkáját.

Finta Éva, József Attila díjas költő, író, irodalomtörténészt, értékelő beszédében megdicsérte a díjazott pályaműveket és a tehetséges költő- és író palántákat.

A kitűnő hangulatról Halász Judit Kossuth- és Jászai Mari-díjas magyar színésznő, énekesnő, Singh Viki, Szőcs Reni és Hajdan Vali énekesnők, valamint a tavalyi "Karjában ringat az erdő" pályázatunk 15-18 éves korcsoport vers kategóriában elért V. helyezett, Gyarmati Dominik gondoskodott. 

A műsorvezető szerepét ezúttal is Harsányi Levente töltötte be.

A rendezvény végén Magyar Csermely Szilvia - az egyik díjazott - előadta a "Széltől én nem félek" című versét, majda díjátadót svédasztalos állófogadás zárta.

A fotókat készítették:
Andráska Nikolett, Ondok Lilla és Barta Gábor

 

TOVÁBBI KÉPEK ÉS A DÍJAZOTTAK NEVEI MEGTEKINTHETŐEK A "HÍREK" ÉS A "2019" MENÜPONTOKBAN

 

  

 

Közérdekű felhívása, bejelentése, esetleg ötletei vannak a debreceni Nagyerdővel kapcsolatban? Keressen minket! Kapcsolatfelvétel