EXPODOM SÁTOR - A KÜLTÉRI RENDEZVÉNYEK MEGBÍZHATÓ PARTNERE

 

Jelen cikkükben szeretnénk bemutatni új partnertagunkat, az EXPODUM.HU kerti pavilon webáruházat:

 

pavilon Kora őszi szép napokon is kihívás egy kültéri rendezvény megszervezése. Váratlan esőre felkészülten kell belevágni a szervezésbe, egy száraz, esőtől védett hely kialakítása a bejelentkezési pont számára, a frissítők felszolgálására mindig fontos.

Ennek az esőtől védett helynek a kialakításában kiváló partner az EXPODOM.HU kerti pavilon webáruház. A sátrak vázszerkezete harmonika típusú, széthúzható, egy perc alatt felállítható két személy által szerszámok nélkül, és máris érkezhetnek a résztvevők.

A vízhatlan tetőponyva biztonságos védelmet nyújt az eső ellen, tűző napon pedig kellemes árnyékot biztosít. A színe a szervező logójával, vagy az esemény jellegével összhangban választható hat szín közül. Első alkalommal rá kell helyezni a tetőponyvát a vázra, majd a ponyva a vázon maradhat.

A pavilonok mérete 2x2m, 2x3m, 3x3m, 3x4,5m, 3x6m. Még a legnagyobb méretű, 6x3-as rendezvénysátor is összecsomagolva kis helyet foglal, akár személygépkocsi csomagtartójában is szállítható. A sátrak tárolása is egyszerű, gyakorlatilag bárhol tárolhatóak – garázsban, fészerben, erkélyen. Hosszabb idejű tárolás esetén fontos, hogy száraz legyen a ponyva.

A www.expodom.hu webáruházban mindig vannak készleten kiegészítők és alkatrészek. A sátorváz elemei csavarral vannak rögzítve, így egy esetleges meghibásodás esetén nem szükséges új sátrat vásárolni, egyszerűen ki lehet cserélni a meghibásodott részt. Ezáltal lényegesen megnő a sátrak élettartama, ez pedig nemcsak költséghatékony, hanem környezetbarát megoldás is. A sátrak egymáshoz csatlakoztathatóak, így több sátortulajdonos közösen gyakorlatilag bármekkora nagyságú védett felületet kialakíthat.