2021.11.28. Mikulásnapi túra

Minden évben megrendezzük a madáretetőink "Mikulásnapi" feltöltését. Az idei 2021.december 4-én (szombaton) kerül megrendezésre. Találkozás a Parkerdő Krúdy Étterem közelében található etető-itató párosnál, pontosan 10:00-kor.

Szakvezetéssel járjuk végig az általunk gondozott madáretetők-itatók közül a Parkerdőben és a Vidámparknál található 4 db "párost" és a pallagi erdőrészletben található 4 db-ot.
ÚTVONAL: Parkerdő - Vidámpark - Ady Endre u- Köztemető 2-es kapu -Köztemető 3-as kapu-az erei futópálya mentén haladunk. Tekintettel arra, hogy a pallagi erdőrészletben található madáretetőink a Köztemető 3-as kapujától kb 1,5-2 km-re helyezkednek el, lehetőség van addig a pontig gyalogolni, a bátrabbakkal nekiindulunk és végigmegyünk Pallagra. A szokásos pallagi presszós helyünkön elfogyasztjuk zsíros kenyér + lila hagyma + tea menünket, amit egyesületünk biztosít azoknak, akik végig velünk tartanak!

Pallagról lehetőség van busszal vagy gyalogosan visszajönni Debrecenbe.
Parkerdő-Utolsó madáretetőig a távolság kb. 6-7 km, Pallagig: 10-12 km. Amennyiben szeretnél a madaraknak "ajándékot" hozni madáreleség formájában, szívesen fogadjuk!
JELENTKEZÉSEKET max 40 főig tudunk fogadni! INGYENES, azonban REGISZTRÁCIÓHOZ kötött.
Regisztrálni: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Minden kedves madárbarát csoporttagunkat szeretettel várunk!
Marincsák Ibolya, egyesületi vezető 06-70-321-7225