Kiemelt híreink

2023. november 07.

Egyesületünk VIII. alkalommal rendezte meg - jelenleg TITKOT REJT AZ ERDŐ és VELÜNK ÉLŐ TERMÉSZET GYEREKSZEMMEL című - természetvédelmi- irodalmi vers, -próza, -meseíró és természetfotós országos és határon túli pályázatának ünnepélyes díjátadóját, melyre október 27-én került sor.

2023. október 14.
2023. október 7-én szombaton tartottuk a IX. Fuss, kocogj, sétálj a Nagyerdő madaraiért sportnapunkat. Ezen rendezvényünkkel tisztelgünk minden évben a NAGYERDŐ EMLÉKNAPJA előtt is.
2023. október 14.
Természetjáró csoportunkszeptember 30-án a Zsófia kilátóhoz látogatott el, ahol programhelyszínünk a Medve-szikla és a Miskolctapolcai Őspark volt.
2023. október 14.

Párizs kulturális értékeinek felfedezésére vállalkozott "Természetjáró csoportunk", szeptember 14-19. között. Csodálatos napokat töltöttünk a francia fővárosban

2023. szeptember 12.

Egyesületünk kitelepült a FIBA3X3 World Tour versenysorozat debreceni állomására, ahol tájékozatókkal és játékokkal vártuk az érdeklődőket. 

2023. szeptember 12.

2023. augusztus 7-14-e között természeti és kulturális látványosságokban bővelkedő kiránduláson vett részt Egyesületünk, természetjáró csoportja Szerbia- Koszovó - Albánia-Montenegró útvonalon.

 

madáretető tabló2

MEGKEZDŐDÖTT A MADÁRETETÉS

Egyesületünk "Madaras" programja keretében megkezdtük a madáretetőink - jó minőségű fekete napraforgómaggal történő - feltöltését a Nagyerdőben!

SZILVESZTER TORDASZENTLÁSZLÓN

December 30-tól január 2.-ig. Napi háromszori étkezés, interaktív disznótor, rövid csillagtúrák, szilveszteri vacsora és buli.

Természetfotós pályázat 2024

"Négy évszak a természetben" címmel egyesületünk természetfotós pályázatot hirdet a TERMÉSZET jegyében általános- és középiskolások részére. 

irodalmi pályázat 2024

Egyesületünk természetvédelmi-irodalmi vers,-próza,-meseíró pályázatot hirdet a TERMÉSZET jegyében általános- és középiskolások részére.

Köszönet

Adó 1% felajánlások

Hálásan köszönjük azoknak akik idén is felajánlották adójuk 1%-át egyesületünk javára.

Mostantól együttműködve tesszük szebbé a világot!

 

a konyv baratja es nagyerdoert egyesulet

 

A könyv barátja vagyok és a 
Debreceni Nagyerdőért
Természetvédelmi és Kulturális Egyesület