Albániai kalandozásunk augusztus végén

hir1

2022.08.23-28. között Albánia rejtett kincseinek felfedezésére vállalkozott Egyesületünk természetjáró csoportja. Látogatást tettünk Kruja, Berát és Tirana városokba, valamint a Holta kanyon megtekintése fért még bele "feszített" programunkba. Qerret tengerparti halászfalu adott otthont csoportunknak, ahol lehetőségünk volt, egy kiváló magyar étterem - FŐTÉR - kínálatát és vendéglátását is kipróbálni. Az Adriai-tenger csodaszép volt, szinte a parton laktunk, hiszen az apartmanjaink 70 méterre voltak a beachtől. Sok-sok élménnyel lett gazdagabb csoportunk, hazafelé pedig a Nándorfehérvári vár (Belgrád) esti szakvezetését is kipróbálhattuk. Hálás köszönet a helyi idegenvezetőinknek és önkéntes segítőinknek, akik nélkül ez a fantasztikus és kalandos program nem jöhetett volna létre! ❤ Úgy gondolom, hogy életre szóló élményekben volt része, mindnyájunknak. ❤ 🙂 Az elültetett pálmafánkhoz és az étterem könyvtárába, jövőre is visszamegyünk, újabb kalandok reményében! Köszönöm szépen a részvételeteket. ❤ Marincsák Ibolya, egyesületi vezető

KÉPEK