Debreceni Nagyerdőért Természetvédelmi és Kulturális Egyesület 

Kapcsolat

Programok

AZ EGYESÜLETÜNK CÉLJA

Partnereink

 

                                                                                                                                                                                vatikán150

 

Egyesületünk 2022.szeptember 26-október 02. között 1 hetes buszos kirándulást szervez Olaszországba. Fókuszban a Vatikán lesz, pápai audienciával. Számos ikonikus történelmi helyszínt megnézünk, ami az egy hetes időtartamba belefér. Tranzitszállásunk Velence "külvárosában" lesz.

ÚTVONAL, FELSZÁLLÁSI LEHETŐSÉGEK: DEBRECEN-BUDAPEST- SZLOVÉNIA- OLASZ TENGERPARTI TRANZIT SZÁLLÁS - RÓMA (vissza ugyanez a tengerparti tranzitszállás (hajóval megyünk be Velencébe) Szept.28.

8.30-12.30 Pápai audiencia a Szent Péter Bazilika előtt. Címszavakban amiket megnézünk: séta a Vatikáni Kertekben, Vatikáni múzeum és Sixtus-kápolna, Szent Péter Bazilika, Navona tér,Pantheon,Trevi kút,Spanyol lépcső, Venezia tér a Viktor E.emlékművel,majd ókori Róma a Capitólium dombbal, Fórumokkal és a Colosseummal, Szent Pál, S.Maria Maggiore és Lateráni Szent János bazilikák. Szállás 4 éjszaka 5 nap a Szent István Zarándokházban félpanzióval. A 2 éjszaka tranzitszálláson az étkezést fakultatív módon oldjuk meg a helyi étteremben és pizzériában. A felsorolt helyekre a belépők és az idegenvezetések díjait a részvételi díj tartalmazza.

Bővebb információk és jelentkezés: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.